Annoncer og meddelelser

Forholdet mellem plan og marked set i et socialistisk perspektiv

25. maj kl. 19.00-21.30. Studiestræde 24 (stuen over gården), København.

Oplæg af Pelle Dragsted, debattør og forhenværende medlem af Folketinget.

Arrangør: Politisk Økonomisk Udvalg

Er du økonomisk ramt af coronakrisen?

Coronakrisen betyder desværre, at mange mennesker mister indtægt i de kommende måneder. Hvis du selv eller medlemmer, du kender, bliver økonomisk ramt af krisen, kan I få nedsat kontingent eller blive helt fritaget for én kontingentperiode. Kontakt Landskontoret på [email protected] for hjælp til dette.

Er du den nye regionssekretær i Region Midtjylland?

Som regionssekretær for Enhedslisten skal du understøtte regionsbestyrelsens arbejde. Du deltager i bestyrelsesmøder og formidler relevante budskaber til regionens afdelinger. Du får det organisatoriske ansvar for afviklingen af regionale konferencer og møder. Du laver pressemeddelelser, vedligeholder vores regionale hjemmeside og sørger for opdatering på sociale medier og laver et månedligt nyhedsbrev.

Du har god kontakt til afdelingerne, er lydhør overfor deres idéer, udfordringer og problemer, og bidrager med inspiration, organisatorisk og politisk støtte samt idéudvikling, og du formidler viden og oplysninger om afdelingerne til regionsbestyrelsen. Du understøtter afdelingerne i arbejdet med landspolitiske initiativer, og du samarbejder med landskontoret i Studiestræde om landsdækkende opgaver som f.eks. kurser og konferencer og bidrager med den praktiske afvikling af årsmøder o. lign.

En af de vigtigste opgaver, som banker på nu, er forberedelsen af valgkampen i november 2021 både i samarbejde med afdelinger og regionsbestyrelsen.

Tiltrædelse: 1. august 2020.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2020

Yderligere oplysninger: Else Kayser (tlf.: 29 44 28 32) eller Lene Fruelund (tlf.: 51 94 44 53)

Læs mere på: midtjylland.enhedslisten.dk/stilling

Kom til virtuelt 1. maj-møde med Enhedslisten

Vi bygger videre på succesen med mega-medlemsmøder og inviterer til et storslået 1. maj-stormøde for alle medlemmer af Enhedslisten.
Vi dyrker fællesskabet med talere, sange, hilsner og indspark fra hele partiet. Et mega-møde, som du ikke har lyst til at gå glip af.
Programmet følger senere, men det kommer til at foregå fra kl. 10.45 til kl. 12. Kun for medlemmer af Enhedslisten.

Følg med på Facebook (søg på: 1. maj: ”Virtuelt mega-medlemsmøde”).

Rød+Grøns debat lever – på nettet!

Husk, at du stadig kan deltage i Rød+Grøns medlemsdebat, der nu finder sted på rg.enhedslisten.dk. Du kan fortsat sende indlæg til [email protected]