Annoncer og meddelelser

Generalforsamlinger

Nordfyn: 19. marts kl. 19 på Tingstedet, Vesterled 8, Søndersø.I forlængelse af generalforsamlingen vælger vi vores delegerede til årsmødet i 2019.

Hillerød: 20. marts kl. 19-21 i Røde Hus, Holmegårdsvej 2.

Vedtægter og mere info på vores hjemmeside: hillerod.enhedslisten.dk

Vordingborg: 23. marts kl. 10 på Irisvej 18, Stensved.

Vi afholder delegeretvalg samme dag. Dagsorden er sendt via mail til medlemmerne.

Faaborg: 10. april kl. 18. Administrationsbygningen, Mellemgade 15, Faaborg.

Albertslund, Glostrup og Vallensbæk: 28. april, kl. 13 i Birkelundgaard, Damgaardsvej 25. Albertslund.

Seminar i Arbejdsløshedspolitisk Netværk

23. marts kl. 11-18. Rødovregård, Kirkesvinget 1, Rødovre

Udpluk fra programmet:

Line Barfod: Arbejdsløses retssikkerhed – hvordan kan vi styrke den?

Helle Nielsen: Erfaringer fra kontanthjælpssystemet

Alex Larsen: Digitale krav til de arbejdsløse – kun skidt?

Målgruppe: Arbejdsløse, medarbejdere i jobcentre og a-kasser og politisk valgte på området.

Tilmelding til Vibeke Kold, [email protected] senest 20.marts.

Hvad skal vi i EU?

25. april kl. 19.30-21.30. Mellemfolkeligt Samvirkes mødelokale, Fælledvej 12, København.

Mød fire spidskandidater: Nikolaj Villumsen (Enhedslisten), Rina Ronja Kari (Folkebevægelsen mod EU), Margrete Auken (SF) og Rasmus Nordkvist (Alternativet).

Arr.: Enhedslisten, Folkebevægelsen mod EU, SF og Alternativets afdelinger på Nørrebro

Udvalgte arrangementer i 2019

6.-7. april: Afdelingstræf (Kolding og Middelfart)

8.-10. juni: Enhedslistens årsmøde

12.-15. juni: Folkemødet

22.-28. juli: Sommerfestival (Bavnehøj Efterskole)

9.-10. august: Sommertræf for byrødder

21.-22. september: Ungdomsfestival

26. oktober: Enhedslistens politiske festival

9.-10. november: Faglig landskonference

Webshop på trapperne

Efter vi skiftede medlemssystem, har der været en periode, hvor det har været svært at bestille merchandise. Men vi har stadig de samme varer på landskontoret: Regnjakker, kaffekopper, balloner, bolsjer, røde t-shirt etc.

I løbet af ganske få uger får vi en splinterny og lettilgængelig webshop, hvor afdelinger, medlemmer og andre interesserede, kan bestille merchandise og materialer. Her kommer også en række helt nye varer, så der er noget at glæde sig til.

Hvis I meget gerne vil have bestilt nogle af de “gamle” varer allerede nu, er I velkomne til at kontakte landskontoret på [email protected] eller tlf. 33 93 33 24.

Solskin og socialisme

Tag med, når Enhedslisten holder sommerlejr den 22.-27. juli på Faxehus Efterskole. Det bliver en lille uge fyldt med spændende workshops, gode diskussioner og sociale aktiviteter for både store og små. Stranden ligger lige ved efterskolen, så husk badetøj – det bliver selvfølgelig solskinsvejr!Vi er i gang med at udforme et program, som vi løfter sløret for så hurtigt som muligt, men du kan allerede nu sikre dig og din familie en plads på mit.enhedslisten.dk/arrangementer.

Du må også gerne tage din familie med, selv hvis de ikke er medlemmer af Enhedslisten. Sommerlejren er åben for alle socialister og røde rollinger. Du kan også se mere på Landskontorets facebookside.

Vi glæder os til at se jer! Hvis du har spørgsmål til lejren, kan du kontakte Didde fra organisationsteamet på [email protected]

Afdelingstræf

Alle bestyrelsesmedlemmer i Enhedslistens lokalafdelinger inviteres til afdelingstræf i weekenden den 6.-7. april på Gram Slot i Sydjylland. Her skal vi udveksle erfaringer og sammen blive bedre til at styrke politikudviklingen, aktivismen og sammenholdet på lokalt niveau. På programmet er bl.a. sociale medier, offentlige møder, medlemsmails, partikultur, gadeaktioner, kassererkursus og det nye medlemssystem.

Tilmelding foregår på mit.enhedslisten.dk/event. Træffet aflyses i tilfælde af, at det falder sammen med folketingsvalgkampen.

Enhedslisten forhandler med Solidaritet

På hovedbestyrelsesmødet i weekenden blev det besluttet at forhandle med mediehuset Solidaritet om en årlig støtte på 400.000 kr. i 2020, 2021 og 2022. Hovedbestyrelsen udpegede en forhandlingsgruppe bestående af Pelle Dragsted, Trine Simmel og Mikael Hertoft. Hovedbestyrelsen vedtog også et forhandlingsmandat. Om alt går vel, vil det munde ud i et forslag om en budgetpost på årsmødet. Samtidig er der travlt hos Solidaritet, hvor ansatte og aktivister knokler med at få alt klar til lancering lørdag den 16. marts.

solidaritet.dk starter webavisen og den nye hjemmeside op. Der vil være nyheder hver dag, baggrundsstof og podcasts på et kritisk, socialistisk grundlag.

Samme dag er der travlt på Kapelvej 44. Kl. 13 mødes det nye Solidaritet til generalforsamling for medlemmer af foreningen Solidaritet. Kl. 18 er der offentlig fest, ballade og taler. Trypical Cumbia spiller latinamerikansk rytmemusik, og Arne Wurgler spiller venstrefløjsviser.

Medlemstal

Enhedslisten havde den 7. marts 9.180 medlemmer.